Zavrieť
Napíšte nám |
Horúca čokoláda - Tmavá čokoláda Callebaut
Najjemnejšia belgická čokoláda, z ktorej sa vyrába tá najlepšia horúca čokoláda.
Tmavá čokoláda Callebaut neobsahuje lepok (Gluten Free). Čokoláda je vhodná pre celiatikov. Čokoláda je vhodná pre vegetariánov. Čokoláda je Kosher . Alergény sú vyznačené hrubým písmom.
Táto skvelá tmavá čokoláda je vyrobená z:
Skladom (ihneď k odberu)
Horúca čokoláda - použitie
Pravá horúca čokoláda na pitie do kaviarní, reštaurácií a barov. Vhodná čokoláda do kávovaru. Belgická čokoláda Callebaut najvyššej kvality s jemnou vôňou vanilky.
Horúca čokoláda - recept na prípravu
Horúca čokoláda sa pripravuje z 50g belgickej čokolády Callebaut a mlieka alebo smotany.
|