Prijímame objednávky
a expedujeme tovar každý deň.

Zavrieť

Česky - horká čokoládaSlovensky - horúca čokoláda

Horúca čokoláda Citrónová









Napíšte nám

* Meno: 
* E-mail: 
* Správa: 


* Ľudská kontrola: 
Číslo 146 je


Horúca čokoláda - Citrónová čokoláda Callebaut

Biela belgická čokoláda s citrónovou príchuťou a sviežou zelenou farbou.

Citrónová biela čokoláda Callebaut obsahuje:

  • 27.5% kakaovej hmoty najvyššej kvality
  • Sušené plnotučné mlieko
  • Prírodná príchuť citrónov, Prírodná vanilka
  • Cukor, Sójový lecitín, Farbivá (E132, E100)

Citrónová čokoláda Callebaut neobsahuje lepok (Gluten Free). Čokoláda je vhodná pre celiatikov. Čokoláda je vhodná pre vegetariánov. Alergény sú vyznačené hrubým písmom.

Táto skvelá citrónová čokoláda je vyrobená z:

  • najlepších kakaových bôbov
  • prírodnej vanilky
  • 100% kakaovej masy


Skladom (ihneď k odberu)


Horúca čokoláda - použitie

Pravá horúca čokoláda na pitie do kaviarní, reštaurácií a barov. Belgická čokoláda Callebaut najvyššej kvality.

Horúca čokoláda je skvelá aj na doma, na slávnostné aj všedné dni. Použiteľná do fondue, krémov, poliev, ozdobenie zmrzlinových pohárov, na prípravu čokoládovej peny alebo tvorbu farebných čokoládových ozdôb.


Horúca čokoláda - recept na prípravu

Horúca čokoláda sa pripravuje z 50g belgickej čokolády Callebaut a mlieka alebo smotany.

Na prípravu nie je potrebný žiadny špeciálny prístroj, horúca čokoláda sa dá pripraviť aj v mikrovlnke.

Z 1kg belgickej čokolády je možné pripraviť 20 šálok horúcej čokolády na pitie.


Horúca čokoláda sa pripravuje z kúskov pravej belgickej čokolády!!! Nie je to žiadny prášok ani puding!