Horúca čokoláda - Medová čokoláda Callebaut
Biela belgická čokoláda s medovou príchuťou.
Medová biela čokoláda Callebaut obsahuje:
- 33,2% kakaovej hmoty najvyššej kvality
- 21,1% sušené plnotučné mlieko
- 1,5% medový prášok
- Prírodná vanilka, Cukor, Sójový lecitín
Medová čokoláda Callebaut neobsahuje lepok (Gluten Free). Čokoláda je vhodná pre celiatikov. Čokoláda je vhodná pre vegetariánov. Alergény sú vyznačené hrubým písmom.
Táto skvelá medová čokoláda je vyrobená z:
- najlepších kakaových bôbov
- prírodnej vanilky
- 100% kakaovej masy
- pravého medu
Skladom (ihneď k odberu)
Horúca čokoláda - použitie
Pravá horúca čokoláda na pitie do kaviarní, reštaurácií a barov. Belgická čokoláda Callebaut najvyššej kvality.
Horúca čokoláda je skvelá aj na doma, na slávnostné aj všedné dni. Použiteľná do fondue, krémov, poliev, ozdobenie zmrzlinových pohárov, na prípravu čokoládovej peny alebo tvorbu farebných čokoládových ozdôb.
Horúca čokoláda - recept na prípravu
Horúca čokoláda sa pripravuje z 50g belgickej čokolády Callebaut a mlieka alebo smotany.
Na prípravu nie je potrebný žiadny špeciálny prístroj, horúca čokoláda sa dá pripraviť aj v mikrovlnke.
Z 1kg belgickej čokolády je možné pripraviť 20 šálok horúcej čokolády na pitie.
Horúca čokoláda sa pripravuje z kúskov pravej belgickej čokolády!!! Nie je to žiadny prášok ani puding!