Horúca čokoláda - Biela čokoláda Callebaut
Najjemnejšia belgická čokoláda, z ktorej sa vyrába tá najlepšia horúca čokoláda.
Biela čokoláda Callebaut obsahuje:
- 28% kakaovej hmoty najvyššej kvality
- 23% najkvalitnejšie sušené mlieko
- Prírodná vanilka, Cukor, Sójový lecitín
Biela čokoláda Callebaut neobsahuje lepok (Gluten Free). Čokoláda je vhodná pre celiatikov. Čokoláda je vhodná pre vegetariánov. Čokoláda je Kosher
. Alergény sú vyznačené hrubým písmom.
Táto skvelá biela čokoláda je vyrobená z:
- najlepších kakaových bôbov
- prírodnej vanilky
- 100% kakaovej masy
Skladom (ihneď k odberu)
Horúca čokoláda - použitie
Pravá horúca čokoláda na pitie do kaviarní, reštaurácií a barov. Vhodná čokoláda do kávovaru. Belgická čokoláda Callebaut najvyššej kvality s jemnou vôňou vanilky.
Horúca čokoláda je skvelá aj na doma, na slávnostné aj všedné dni.
Horúca čokoláda - recept na prípravu
Horúca čokoláda sa pripravuje z 50g belgickej čokolády Callebaut a mlieka alebo smotany.
Na prípravu nápoja nie je potrebný žiadny špeciálny prístroj, horúca čokoláda sa dá pripraviť aj v mikrovlnke.
V reštauráciach, kaviarňach a baroch je možné čokoládu pripraviť aj v kávovare na tryske na paru.
Z 1kg belgickej čokolády je možné pripraviť 20 šálok horúcej čokolády na pitie.
Horúca čokoláda sa pripravuje z kúskov pravej belgickej čokolády!!! Nie je to žiadny prášok ani puding!